МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛІКАРЯ

Щороку в перший понеділок жовтня у світі відзначають це свято, ініціатором якого стали ВООЗ і Міжнародна медична гуманітарна організація «Лікарі без кордонів».
Це день солідарності й активних дій лікарів усього світу. З нагоди свята хочемо висловити щирі слова вдячності й поваги всім лікарям за вашу благородну роботу та безмежний внесок у збереження життя і здоров’я людей.
Дорогі лікарі! Ви поспішаєте до пацієнтів у будні та свята, о будь-якій порі та в будь-яку погоду, рятуєте життя, повертаєте хворих із того світу, даєте надію на одужання. Ваша професія надзвичайно важлива, ваша робота – вкрай важка, особливо нині, у ці складні часи. Завдяки вашій високій майстерності, турботі та невтомній праці світ стає кращим і здоровішим.
Від щирого серця дякуємо всім медикам, які в такий непростий період стоять на сторожі нашого здоров’я та на високому рівні виконують свій професійний обов’язок. Зичимо миру, здоров’я, бадьорості духу, нових знань, кар’єрного зростання й поваги пацієнтів. Нехай ваші серця, сповнені благородства та терпіння, знають лише радість, а кожен день приносить порцію щастя та натхнення.

Кiлькiсть переглядiв: 27