У закладі проходить Тиждень безпеки дитини

Мета: удосконалення знань та навичок педагогічних працівників з формування у дітей цілісного ставлення до власного здоров'я та життя; поліпшення якості освітньої роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; закріплення уявлень дітей про можливі небезпечні ситуації природного, техногенного, медичного, біологічного характеру та відпрацювання стереотипів поведінки дошкільників в умовах загрози та виникнення різних надзвичайних ситуацій.
У рамках тижня проходять найрізноманітніші заходи, основною метою яких є формування свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація основних правил безпечної поведінки.
Протягом тижня вихованці закладів освіти разом з педагогами вдосконалюють знання з питань: «Безпека на дорозі», «Я та інші люди. Я у світі предметів», «День ЦЗ. Школа екстремальних ситуацій», «Пожежна безпека. Безпечний сірничок», "Вогонь друг або ворог", «Природа навколо нас», "День здоров'я" в різних формах діяльності, приймають участь у виставці малюнків «Безпека життєдіяльності – шлях до безпечного дитинства».
Треба завжди пам’ятати, що дитина – найцінніший, найдорожчий скарб, сенс життя не тільки для кожної окремо взятої родини, а й суспільства загалом. Тому саме збереження здоров’я та захист життя дітей – основне завдання, що стоїть перед нами.
Кiлькiсть переглядiв: 36